Skilsmisse og separation

Skilsmisse og separation

Under en skilsmisse eller separation er der mange forhold, som man skal tage stilling til, i en allerede udfordrende og følelsesmæssig proces. Det kan for mange være svært at overskue alle de forpligtigelser en skilsmisse eller separation medfører, uden hjælp eller rådgivning fra en advokat.

Når man bliver gift, får man automatisk delingsformue. Det betyder, at ved ophævelsen af ægteskabet som følge af skilsmisse eller separation, vil der som udgangspunkt skulle ske en ligedeling af jeres formue, idet formuefællesskabet er ophørt.

Når et formuefællesskab er ophørt, skal der foretages en bodeling, hvilket betyder, at jeres fælles gæld og værdier imellem jer skal deles. I skal finde ud af, hvad I hver især ejer og skylder, og dermed lave en boopgørelse.

Hvis dig og din ægtefælde forventer at blive enige om delingen af jeres værdier, men stadig ønsker juridisk bistand i forbindelse med bodelingen, kan vi hos DRACHMANN ADVOKATER være behjælpelige hermed, uden indblanding af retten.

Hvis I derimod ikke er enige om delingen af jeres værdier, kan sagen indbringes for skifteretten. Her kan DRACHMANN ADVOKATER også hjælpe og vejlede dig, ligesom vi også deltager på mødet i skifteretten sammen med dig.

Når man bliver skilt eller separeret, kan der opstå uenighed omkring forpligtigelser eller rettigheder i forbindelse med ægtefællebidrag, eventuel deling af ikke-rimelige pensioner eller forældremyndighed over jeres fælles børn. Hos DRACHMANN ADVOKATER er vi specialiseret inden for dette område, og vi kan derfor give dig yderst kompetent rådgivning i forbindelse med alle former for konflikter, der kan opstå i forbindelse med en skilsmisse eller separation.

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Skilsmisse og separation

§

Artikler om Skilsmisse og separation

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN