Fremtidsfuldmagter

Fremtidsfuldmagter

Hos DRACHMANN ADVOKATER tilbyder vi juridisk rådgivning om fremtidsfuldmagter.

Med en fremtidsfuldmagt kan du indsætte din ægtefælle, dine børn eller en anden fremtidig repræsentant, til at varetage dine økonomiske og personlige forhold, hvis du en dag går hen og bliver så syg eller svækket, at du mister evnen til selv at tage vare på dine økonomiske og/eller personlige forhold.

Selvom en fremtidsfuldmagt for mange, først vil blive relevant på et senere tidspunkt i livet, så kan man ikke vide sig sikker i forhold til uforudsete hændelser eller sygdom, som kan gøre dig ude af stand til at handle fornuftsmæssigt – og fra det tidspunkt vil det være for sent at oprette en fremtidsfuldmagt.

Hvis ikke der er oprettet en fremtidsfuldmagt i den tid, hvor man kunne handle fornuftsmæssigt, vil man som pårørende være nødsaget til at søge om et værgemål, hvorefter det er Familieretshuset, der træffer afgørelse om, hvem der skal være værge. Familieretshuset skal ligeledes godkende alle økonomiske dispositioner som en værge foretager, hvilket medfører en langt mere omfattende proces end hvis der var oprettet en fremtidsfuldmagt.

Hos DRACHMANN ADVOKATER har vi specialiseret os i udarbejdelsen af skræddersyet fremtidsfuldmagter, der tilpasses vores klienters individuelle forhold og behov. Disse fuldmagter udarbejdes med fokus på de specifikke forhold, der er relevante for den enkelte klient, i det tilfælde, at klienten ikke længere er i stand til at tage vare om sine økonomiske og personlige forhold

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker at oprette en fremtidsfuldmagt, er du velkommen til at kontakte os.

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Fremtidsfuldmagter

§

Artikler om Fremtidsfuldmagter

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN