Lejeret

Lejeret

Hos DRACHMANN ADVOKATER har vi specialister i lejeret, og du vil som udlejer eller lejer, få en præcis og forståelig rådgivning, uanset om der er tale om erhvervslejeret eller boliglejeret.

De lejeretlige regler er et af de mest komplicerede retsområder og hvor der til stadighed sker ændringer i såvel lovgivningen som retspraksis. Fælles for dette retsområde er, at der er fastsat meget strenge regler for udlejeren og at lovgivningen i vidt omfang beskytter lejerne.

For udlejer er det derfor en stor fordel at kontakte en af vores erfarne specialister i tide og inden skaden er sket, da der meget nemt kan være sket uoprettelig skade, hvis påkrav, lejevarslinger eller lejekontrakter ikke er korrekt formuleret fra start af.

Lejeretsområdet er et af de retsområder, som der er flest tvister og retssager om. Vi har meget stor procedure erfaring i disse sager og har ført et utal af sager i huslejenævn, boligretten og landsretterne.

Hos DRACHMANN ADVOKATER forstår vi vigtigheden af en god relation mellem udlejer og lejer og som vi har erfaring for, bedst opnås ved at havde en så præcis lejekontrakt som mulig, så begge parter på forhånd forstår, hvilken kontrakt de er ved at indgå. Herved undgås mange tvister, og derved sparede udgifter og ærgrelser.

Hvis du står over for en lejeretlig udfordring, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale – tøv ikke med at ringe!

Læs mere om Lejeret

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende lejeretlige områder:

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Lejeret

§

Artikler om Lejeret

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN