Mergers & Acquisitions (M&A)

Mergers & Acquisitions (M&A)

Vi står hos DRACHMANN ADVOKATER klar til at bistå dig gennem alle faser af en virksomhedsoverdragelse, generationsskifte, fusion og spaltning. Uanset om du står over for at købe eller sælge en virksomhed, gennemføre et generationsskifte, eller overvejer en fusion eller spaltning af dit selskab, er vi her for at sikre, at dine interesser bliver varetaget på bedste vis.

Med et solidt fundament af erfaring inden for M&A-transaktioner, herunder en lang række af succesfulde virksomhedsoverdragelser, generationsskifter og selskabsfusioner, er vi din pålidelige partner gennem hele processen. Vores mål er altid at sikre den bedst mulige værdi for vores klienter og at yde sikker rådgivning om alle juridiske aspekter forbundet med transaktionen.

Uanset om du er en virksomhedsejer, investor eller leder, er vi her for at sikre, at din transaktion forløber smidigt og effektivt, så skal du ikke tøve med at kontakte os for en snak om dine behov.

Læs mere om Mergers & Acquisitions (M&A)

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende lejeretlige områder:

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Mergers & Acquisitions (M&A)

§

Artikler om Mergers & Acquisitions (M&A)

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN