Gældssanering

Gældssanering

I mødet med økonomiske udfordringer, er gældssanering ofte en velegnet løsning for dem, der står over for overvældende gældsbyrder. I nogle tilfælde kan gælden blive slettet ved gældssanering, og i andre tilfælde vil gælden blive nedskrevet til et mindre beløb, som du skal betale over en periode på tre år.

Hos DRACHMANN ADVOKATER har vi stor erfaring med ansøgning og behandling af gældssaneringssager, idet advokat Mette Rude Clemmensen er optaget som medhjælper for Skifteretten ved Retten i Helsingør, hvor advokat Mette Rude Clemmensen bistår Skifteretten med forberedelse af gældssaneringsforslag.

Vi har herigennem behandlet et stort antal gældssaneringssager, og har derfor indgående kendskab til lovgivningen og retspraksis vedrørende gældssaneringssager.

Står du derfor med en håbløs gæld, som du ikke ser dig i stand til at betale til dine kreditorer, kan vi bistå dig med rådgivning om, hvorvidt gældssanering kan være en løsning for dig.

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Gældssanering

§

Artikler om Gældssanering

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN