Offentlig ret

Offentlig ret

DRACHMANN har gennem alle årene rådgivet såvel kommuner og private inden for offentlig ret, herunder almindelig forvaltningsret, kommunalret, byggesager, ejendomsudvikling mv.

Forholdet mellem det offentlige og borgeren – privat som erhvervsdrivende – er i høj grad reguleret, og det kan, såvel for den offentlige myndighed og for borgeren, være kompliceret at begå sig korrekt i disse regler.

Reguleringen af det offentlige, og dermed borgenes muligheder og rettigheder i forhold til offentlige myndigheder, er de eneste år undergået en endnu højere grad af kompleksitet, og speciallovgivning, hvilket har affødt mange sager og konflikter, som måske kunne have været undgået hvis der på et tidligere ridspunkt var tilvejebragt den fornødne ekspertise og indsigt i reguleringen.

Hos DRACHMANN er klienten sikker på, at modtage hurtig indsigt i de regler der måtte være på det konkrete område inden for den offentlige ret, samt et sikkert råd om hvorledes man bør forholde sig i forhold til sin konkrete problemstilling.

Læs mere om Offentlig ret

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende lejeretlige områder:

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Offentlig ret

§

Artikler om Offentlig ret

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN