Selskabsforhold

Selskabsforhold

Driver du allerede et selskab, er der en lang række forhold som løbende kræver din opmærksomhed og som kan tage dit fokus væk fra det, det hele handler om – nemlig driften af dit selskab.

Selskabsloven opstiller en lang række krav for et selskab, som det påhviler selskabets ledelse at overholde, hvilket for mange selskaber kan være en stor mundfuld og ikke mindst forstyrrende for driften, at skulle håndtere selv.

Det gælder både, når det kommer håndteringen af selskabslovens krav til i) selskabets afholdelse af generalforsamlinger, ii) direktionen og bestyrelsen, iii) kapitalforhøjelse eller -nedsættelse, iv) udlodning af udbytte v) vedtægtsændringer og meget mere.

Læs mere om Selskabsforhold

Hos DRACHMANN ADVOATER har vi stor ekspertise inden for alle selskabsretlige forhold, og kan bistå dig og dit selskab med sikker rådgivning, også når det kommer til det praktiske i håndteringen af de krav, som selskabslovens stiller til selskabet. Vi yder løbende rådgivning til vores klienter, og har i forbindelse hermed erfaring med de krav, som stilles til selskaber.

Har du derfor brug for en advokat til at søge løbende rådgivning hos og hjælp til alt det praktiske omkring selskabets forhold, så er vi altid tilgængelige for hurtig og sikker rådgivning.

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Selskabsforhold

§

Artikler om Selskabsforhold

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN