Ejeraftaler

Ejeraftaler

Mange ejerkredse støder på behovet for en ejeraftale, når selskabet skal stiftes, hvor der samtidig er en positiv og optimistisk følelse om opstarten af selskabet og det fremtidige samarbejde mellem ejerkredsen.

Det kan på dette tidspunkt være svært at forestille sig, at de parter, der på dette tidspunkt er helt enige om aftalerne vedrørende selskabet, på et senere tidspunkt skal blive så uenige, at selskabet i sidste ende ikke kan forsætte. Dette sker desværre oftere end man skulle tro, og det i denne situation afgørende, at parterne inden da har indgået en ejeraftale, der regulerer den situation, hvor ejerkredsen er blevet uenige og måske ligefrem ikke længere kan med hinanden.

Hos DRACHMANN ADVOAKTER har vi stor erfaring og ekspertise med udarbejdelse af ejeraftaler inden for alle typer af virksomheder, der tager hånd om og regulere de forhold, som parterne kan blive uenige om, så der altid findes en kontraktuel løsning på en given tvist.

Læs mere om Ejeraftaler

Vi har herudover stor erfaring med løsning af tvister, der udspringer af uenigheder om forståelsen af ejeraftaler og har med stor succes ført en lang række af retssager ved domstolene og klagesager ved voldgiftsretten om fortolkningen af ejeraftaler.

Det er vores opfattelse, at en gennemarbejdet ejeraftale, der er udarbejdet efter sparring med en advokat og som forholder sig konkret til det selskab, som ejeraftaler drejer sig om, er en af de mest værdifulde investeringer en ejerkreds kan foretage sig i forbindelse med stiftelsen af et selskab, idet ejerkredsen ellers risikerer at blive sat i situationer, som kan medføre store økonomiske tab.

Hvis mere end én person eller selskab skal eje selskabet, er det altid vores anbefaling at få udarbejdet en ejeraftale, som regulerer aftalen om samejet af selskabet og ikke mindst forebygger uenigheder og tvister herom.

Har du derfor brug for en advokat til udarbejdelse, forhandling eller fortolkning af en ejeraftale, så er vi altid tilgængelige for hurtig og sikker rådgivning.

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Ejeraftaler

§

Artikler om Ejeraftaler

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN