Stiftelse af selskaber

Stiftelse af selskaber

Skal du til at opstarte en ny virksomhed, er noget af det første du skal tage stilling til, hvilken selskabsform din virksomhed skal drives i (ApS eller A/S), hvordan selskabskapitalen skal indskydes og hvordan selskabsstrukturen skal se ud. Der er mange forhold der kan have betydning for valget heraf, og det er vigtigt at komme godt fra start.

Hos DRACHMANN ADVOKATER har vi stor erfaring og ekspertise med at yde rådgivning og håndtere stiftelse af selskaber, både når det kommer til start ups, men også for veletablerede koncerner. Vores bistand omfatter bl.a. rådgivning om og udarbejdelse af stiftelsesdokumenter, vedtægter, ejeraftaler, kontakt til offentlige myndigheder, forretningsorden for bestyrelsen, udarbejdelse af kontrakter, herunder direktørkontrakter, ansættelseskontrakter, samarbejdsaftaler og meget mere.

Læs mere om Stiftelse af selskaber

Hvis mere end én person eller ét selskab skal eje selskabet, er det altid vores anbefaling at få udarbejdet en ejeraftale, som regulerer aftalen om samejet af selskabet og ikke mindst forebygger uenigheder og tvister herom.

Vi er opmærksomme på, at det kan være vigtigt for dig, at stiftelsen af dit selskab sker hurtigt, hvorfor vi vægter det højt at levere sikker og hurtig rådgivning for at hjælpe dig i gang. Har du allerede pengene til indskud af selskabskapitalen, kan vi bistå med stiftelsen af selskabet fra dag til dag.

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Stiftelse af selskaber

§

Artikler om Stiftelse af selskaber

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN