Insolvens

Insolvens

Usikre økonomiske tider kan medføre udfordringer, som er afgørende at håndtere for enhver virksomhed og person.

Hos DRACHMANN ADVOKATER er vi dybt engagerede i at levere ekspertise inden for alle aspekter af insolvensretten, og vi samarbejder tæt med vores klienter for at rådgive dem gennem de komplekse juridiske aspekter af en økonomisk krise.

Vi er specialiserede inden for en bred vifte af insolvensretlige sager, herunder konkurssager, rekonstruktionssager, tvangsopløsningssager, likvidationssager og gældssaneringssager. Vi har en omfattende forståelse og erfaring med lovgivningen og retspraksis på området, og har med stor succes repræsenteret både kreditorer og skyldnere i en lang række af insolvensretlige sager ved domstolene og skifteretterne.

Står du som skyldner eller kreditor overfor en insolvensretlig sag og har behov for rådgivning herom, står vores advokater til rådighed og klar til at yde dig sikker rådgivning - hele vejen i mål.

Læs mere om Insolvens

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende lejeretlige områder:

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Insolvens

§

Artikler om Insolvens

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN