Generationsskifte

Generationsskifte

Et generationsskifte af en virksomhed er en særlig form for virksomhedsoverdragelse, hvor en virksomhed overdrages til den næste generation, hvilket både kan ske inden for familien, men også til ledende medarbejdere, der skal overtage og drive virksomheden videre.

Hos DRACHMANN ADVOKATER har vi stor erfaring med at yde rådgivning om og håndtere gennemførelsen af et generationsskifte, og har derfor indgående kendskab til de udfordringer, som der kan være ved et generationsskifte, både når det kommer til sparring om planen for generationsskiftet, men også de kontraktuelle- og skattemæssige spørgsmål der opstår i forbindelse hermed. Det er vores opfattelse, at et gennemarbejdet fundament for generationsskiftet er afgørende for den næste generations forsatte drift af virksomheden, og er helt afgørende for, at virksomhedens værdier, know-how og arbejdspladser ikke går tabt.

Læs mere om Generationsskifte

Vores erfaring med tilrettelæggelsen af og gennemførelsen af et generationsskifte er stor, idet vi har været involveret i en lang række af generationsskifter for mindre og større virksomheder, og har derfor indgående kendskab og erfaring med de udfordringer, der kan være forbundet hermed.

Har du derfor brug for en advokat til at varetage dine interesser i forbindelse med et generationsskifte, så står vores advokater altid til rådighed for at yde dig sikker rådgivning – hele vejen i mål.

Medarbejdere med dette speciale

Skal vi kontakte dig?

Flere specialeområder under Generationsskifte

§

Artikler om Generationsskifte

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 1

Nyhed
31.12.2023

Overskrift på nyhed 2

DRACHMANN
Grundlagt i 1906, vi er Helsingørs ældste advokatfirma. Dedikeret til at yde professionel juridisk rådgivning og ejendomsadministration. Fortrolighed, engagement, og samfundsansvar er hjørnestenene i vores praksis.
Besøg os
Helsingør
Nordhavnsvej 1, 2. sal 
3000 Helsingør
Google Maps
Allerød
Gydevang 39-41, 2. sal
3450 Allerød
Google Maps
CVR-nr. 20 84 11 33
Klientkonto nr. 31 63 24 11 71 05 75 
© 2024 DRACHMANN