Erhvervsret

 

DRACHMANN ADVOKATER rådgiver inden for alle grene af erhvervsretten. Vi har gennem årene betjent en bred vifte af erhvervskunder, lige fra større entreprenørvirksomheder med flere hundrede ansatte helt ned til den mindre virksomhed, hvor det er ejeren selv, eventuelt med få ansatte, der står for driften.

Det er ikke nok at kunne jura og lovgivning, når man skal rådgive erhvervsdrivende. Det er lige så vigtigt, at advokaten har forståelse for den virksomhed, som han skal rådgive, og den branche, som virksomheden agerer i.

Vi tænker altid i løsninger, og anser det for vores fornemmeste opgave, at vores erhvervskunder altid får værdi for pengene, når de modtager rådgivning.

Andre retsområder...

Retsområder

 Se, hvad vi kan hjælpe dig med?

»

Lejeret

Vi administrerer ejendomme i hele Nordsjælland samt i Københavnsområdet. Sideløbende med vores ejendomsadministration rådgiver vi om lejelovgivningen både for boliger og erhvervslejemål.

»

Fast ejendom

Fast ejendom er ikke kun skøde, refusion, tingbøger og deklarationer, men tillige planret, skatteret, kontraktsret, entrepiseret.
DRACHMANN ADVOKATER har specialister inden for alle områder.

»

Offentlig ret

DRACHMANN ADVOKATER betjener offentlige instanser med juridisk rådgivning og juridiske ekspeditioner.

Har du som borger brug for råd, i forhold til dine rettigheder over for det offentlige, har vi ekspertisen, både i forhold til byggesager, planlovgivning, skatteret, almindelig forvaltningsret, børne- og forældresager m.v.

 

»

Privatret

DRACHMANN ADVOKATER rådgiver private, både når der er aktuelle problemstillinger, men i lige så høj grad for at få afdækket mulige risici og behov for privatretlige dokumenter, så som testamenter, ægtepagter, fuldmagter, fremtdidsfuldmagter m.v.

»

Insolvensret

DRACHMANN ADVOKATER har sin daglige gang i skifteretten, og behandler konkursboer, rekonstruktioner og gældssaneringer.

Har du brug for hjælp eller rådgivning i forhold til konkurs eller insolvens, kan DRACHMANN ADVOKATER tilbyde høj grad af ekspertise.

»

Samarbejdspartnere

skatteadvokater bestyrelsesadvokater danskeadvokater familieadvokater arveretsadvokater dba logo

 

Her finder du os

Back to Top